Bienvenue ‘Chez Judith’ – Welkom ‘Bij Judith”

6 september, 2020 12:19 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Het is nog geen maand geleden dat ik besloot een lang gekoesterde droom waar te gaan maken. Ik besloot dat ik mijn passie voor de bergen – en met name voor de Pyreneeën – wil gaan delen. De afgelopen weken heb ik dan ook niet stilgezeten en heb ik flink wat stappen gezet om die droom waarheid te laten worden!

Naast dat ik afgelopen week voor het eerst mocht proeven van hoe het is om een (geweldige leuke!) groep door de bergen te begeleiden, ben ik ook druk bezig geweest met het maken van een website. En vol trots mag ik jullie dan ook nu al welkom heten op mijn website, “Chez Judith”! (Dat spreek je uit als “Sjeee Sjuudieth”).

Want dat is wat ik de komende tijd wil gaan doen. Ik hoop jullie welkom te mogen heten bij mij. Bij mij in de bergen, bij mij in de natuur, om te komen wandelen, lekker te eten en te genieten. Dit is een uitnodiging om mee op avontuur te gaan!

Heel binnenkort zal op mijn website de informatie komen te staan over de eerste wandelweek die ik organiseer. Ook is het mogelijk mij te boeken voor reizen op maat, wandelbegeleiding en natuurlijk als kok. Daarnaast zal ik mijn website gebruiken als blog, om jullie ook digitaal mee te nemen op de avonturen die ik hier in de bergen beleef!

Gecategoriseerd in :
Dit bericht is geschreven door Judith Malotaux

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Language switcher